Laboratuvarlar > Gıda Mühendisliği Bölümü

Biyoaktif Gıda Laboratuvarı
Mühendislik Fakültesi
Enstrumental Analiz Laboratuvarı
Mühendislik Fakültesi
FoodOmics Laboratuvarı
Mühendislik Fakültesi
Gıda İnovasyonuyla Bağlantılı Mühendislik Laboratuvarı
Mühendislik Fakültesi
Gıda Kalitesi ve Güvenliği Araştırma Laboratuvarı (FoQuS)
İşleme sürecindeki gıdalarda meydana gelen değişiklikleri daha iyi anlamak için gıda kalitesi ve güvenlik konularına odaklanıyoruz. Gıda konusundaki anlayışımızı geliştirmek içinse temel mühendislik araçlarını, temel işlemleri ve gelişmiş analitik teknikleri uyguluyoruz.
Mühendislik Fakültesi
Gıda Mikrobiyolojisi Araştırma Laboratuvarı
Mühendislik Fakültesi
Hububat Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı
Mühendislik Fakültesi
Prof. Dr. Yaşar Kemal Erdem Araştırma Laboratuvarı
Prof.Dr Yaşar Kemal Erdem Araştırma Laboratuvarı\\\\\\\'nda protein kimyası ve fonksiyonelliği üzerine yoğun olarak çalışılmaktadır. Çalışmalarımız, süt proteinlerinin fonksiyonel özelliklerini geliştirecek uygulamalar ve fonksiyonel süt ürünleri üretimi üzerine yoğunlaşmıştır. Protein-ligand etkileşimleri ve bu etkileşimlerin proses ve son ürün özellikleri üzerine etkisi farklı analitik yöntemler kullanılarak incelenmektedir.
Mühendislik Fakültesi
Süt Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı
Mühendislik Fakültesi
Temel işlemler Araştırma Laboratuvarı
Mühendislik Fakültesi
Yağ Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı
Mühendislik Fakültesi
Yeni Yöntemler Geliştirme Laboratuvarı
Mühendislik Fakültesi